-To ganger i året er det nødvendig med en slik grundig rengjøring, sier hun.
-I sesongen holder vi selvsagt plassen ren hver dag, men det er særlig viktig at vi før åpningen «koster vekk vinteren».
Og åpning satser hun på blir kommende helg.
Fra torsdag til søndag. Det går mot lysere tider; trafikken på vegen øker. Det er hyttefolk og andre på veg mellom øst og vest.
Hun vil se det hele an, men kjenner at sesongen nærmer seg.
Etter seks ukers ferie i Thailand gleder hun seg til å ta fatt.

Hun synes det er spennende at det er kommet enda et nytt mattilbud i Eidfjord, nemlig Pota Madre, salg av potetbasert mat.
Det skjer fra vogna til Kaj Myklatun på den andre siden av Joker, der hun selv holder til.
Samme konsept, men med en helt annet mat.
-Flott, sier hun.
-Eidfjord trenger ulike tilbud – og forskjellene gjør at vi utfyller hverandre. Det vil kundene like.
Og dermed tjener det oss alle; vi som driver og viktigst av alt – kundene.

Anchalee synes det er flott at det er kommet et nytt mat-tilbud i Eidfjord. Kaj Myklatun sin Pota Madre er et viktig tilskudd til Eidfjord, sier hun.